Welkom bij de SGZ

De missie van de Stichting Georganiseerde eerstelijnszorg Zoetermeer (SGZ) is de versterking van de kwaliteit van de eerstelijns gezondheidszorg in Zoetermeer en Benthuizen. Eerstelijnszorg is de zorg dichtbij huis. De zorg waar u het eerst naar toe stapt als u vragen of problemen hebt rond ziekte en gezondheid. Maar ook als u bijvoorbeeld een kind verwacht. Eerstelijnszorg krijgt u van de huisarts, de thuiszorg, het maatschappelijk werk, de apotheek, van een fysiotherapeut of een oefentherapeut, ouder- en kindzorg, verloskundigen, diëtisten en de eerstelijns psychologen.

Iedereen komt bij de eerstelijnszorg. De SGZ en de hulpverleners die met de SGZ samenwerken, vinden het vooral belangrijk dat u dan goede zorg krijgt, die bovendien goed op elkaar is afgestemd. Kwaliteit staat voorop. Maar ook goede service aan u als patiënt. We leveren bovendien geen onnodig dure zorg. Onderaan deze pagina vindt u verwijzingen naar meer informatie over de SGZ.

Disclaimer

De invulling en het beheer van deze website gebeurt onder verantwoordelijkheid van de de Stichting Georganiseerde eerstelijnszorg Zoetermeer (SGZ). De SGZ streeft naar correcte en actuele informatie op deze website, maar kan niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop zij wordt ontvangen, of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Daarom kunnen aan de informatie op deze pagina's geen rechten worden ontleend en aanvaardt de SGZ geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie.