Welkom bij de SGZ

De missie van de Stichting Georganiseerde eerstelijnszorg Zoetermeer (SGZ) is de versterking van de kwaliteit van de eerstelijns gezondheidszorg in Zoetermeer en Benthuizen. Eerstelijnszorg is de zorg dichtbij huis. De zorg waar u het eerst naar toe stapt als u vragen of problemen hebt rond ziekte en gezondheid. Maar ook als u bijvoorbeeld een kind verwacht. Eerstelijnszorg krijgt u van de huisarts, de thuiszorg, het maatschappelijk werk, de apotheek, van een fysiotherapeut of een oefentherapeut, ouder- en kindzorg, verloskundigen, diëtisten en de eerstelijns psychologen.

Iedereen komt bij de eerstelijnszorg. De SGZ en de hulpverleners die met de SGZ samenwerken, vinden het vooral belangrijk dat u dan goede zorg krijgt, die bovendien goed op elkaar is afgestemd. Kwaliteit staat voorop. Maar ook goede service aan u als patiënt. We leveren bovendien geen onnodig dure zorg. Onderaan deze pagina vindt u verwijzingen naar meer informatie over de SGZ.

Contact

Hoe kunt u ons bereiken? 

Stichting Georganiseerde eerstelijnszorg Zoetermeer
Croesinckplein 24
2722 EA Zoetermeer
info@sgzoetermeer.nl 
(NB: dit emailadres is niet bedoeld als correspondentie-adres voor patientgegevens of zaken rondom vragen aan de praktijk of de praktijkorganisatie. Neemt u hiervoor rechtstreeks contact op met uw hulpverlener.
U vindt uw hulpverlener via www.zoetermeergezond.nl 'zoek uw hulpverlener')